M å n d a g

Så fort vardagen börjar kör vi igång här. 110% varje måndag. Både jag och Hustomten hatar söndagar, det känns som att allting sover. Allt som har med viktiga saker att göra. Man kan inte kontakta företag, försäkringsbolag, mejla kollegor eller något annat som behövs. Varje söndag tycker vi att det mesta är tråkigt. Varken jag eller han känner för att göra något vettigt, samtidigt som vi verkligen vill det. Man dras med i dimman av sömn.

Hursomhelst, gårdagen blev givande ändå. Vi tränande nämligen, även fast Hustomten inte var så sugen… han ville hellre fika. Haha. Efter lite gnäll och mycket PWO åkte vi till gymmet. Jag körde teknik i marklyft med låga vikter, benböj, lite mage och tungt på axlar. Hustomten körde ben och bröst. Imorgon blir det nog ben igen faktiskt.

Idag tog vi en tripp till Hudiksvall med svärmor, hon köpte en ny mobil och jag lämnade in min på försäkringen. Sen blev det lite shopping till trädgården och ett nytt spel till ps4, typ.
Som vanligt när vi åker blir det sent, fast det gör inte så mycket för vi har oftast riktigt roligt tillsammans. Då gör det ingenting att timmarna glider förbi!

Vi har letat efter en servis också, jag och min pojkvän har ju lite olika smak men båda gillar Rosendahls serie ”Grand cru”, därför blir det antagligen den vi köper… eftersom vi inte riktigt kommer överens om något annat. haha.

Nu har ju jag en lånetelefon och inga bilder på min shopping så ni får helt enkelt använda er av fantasin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *