Han som är m e r

Ja, jag brukar ju inte vara gullenuttig när det kommer till att skriva om kärlek och så. Eller ärligt så brukar jag ju inte direkt skriva om det alls. Men nu ska jag göra det. För min pojkvän, han är liksom mer. Han är min bästa vän. Vi har hängt ihop nu, i fem år. Så, jag vill bara dela med mig av små glimtar i vardagen som gör mig både galen och lycklig.

 • Om jag blir sjuk, blir Gustaf också plötsligt sjuk. Det är helt omöjligt att ha feber hemma, för Gustaf blir också förkyld och får huvudvärk samtidigt. Det slår aldrig fel. Jag tror att det är inbillningssjuka från hans sida, för han älskar bara att bli nerbäddad i soffan med varm choklad och en serie.
 • Gustaf älskar mornar, eller jag vet inte om han älskar dem, men nog är han på gott humör och vill prata. Jag hatar mornar, och ger honom ofta min mördarblick när han säger ”God morgon älskling, vad vill du hitta på idag?”. Mitt svar är oftast ”vet inte”, sen rusar jag in på toaletten och tittar mig i spegeln och funderar på om min ilska är befogad. Det är den inte. Aldrig.
 • Jag har slutat ställa in saker i diskmaskinen, ni förstår, varje kväll står Gustaf där ändå, och plockar ut allting som han tycker att man kan diska för hand. Sedan stuvar han om och gör mer plats till resten av disken. Jag menar, varför ska jag anstränga mig? han gör ju om skiten ändå. Men det är gulligt.
 • Jag och min pojkvän tycker olika om m y c k e t, och vi älskar att diskutera, men vi försöker aldrig ändra på den andras åsikt. Han kan göra mig vrålirriterad ibland, men det gör ingenting, för alla dessa långa diskussioner känns så bra efteråt.
 • Gustaf älskar mat, så jag har helt enkelt gått ifrån att äta digistivekex till att göra hemmagjorda pizzor, hamburgare och köttgrytor. Tack för det.
 • Han älskar min familj, riktigt mycket. Min mamma står högt upp på listan av människor han respekterar och älskar, vilket betyder otroligt mycket för mig.
 • Han har blivit mindre pedant och faktiskt ändrat sin syn på städning, han må städa ofta, men inte jämt längre. Det är skönt, för jag prioriterar så mycket annat. Och jag blir sjukt stressad ibland av att han städar. Jämt.
 • Han står ofta vid dörren när jag kommer hem från jobbet och ger mig en kram, ibland är jag stressad och fett arg, men det stoppar inte honom, han ger mig en kram ändå. Jag älskar honom för det. Att han inte blir rädd för monstret inom mig.
 • Jag älskar hur han måste sitta nära tv:n när han spelar ps4. Han vägrar göra ett syntest, skulle han göra det sätter jag mitt ena långfinger på att han skulle behöva glasögon.
 • Jag är avundsjuk på att han kan gå till gymmet tre gånger på en vecka, sedan vila fem dagar, gå en gång och ÄNDÅ bli stark och få.. ja bra resultat på gymmet, alltså vafan?!
 • Vi följer många poddar och lyssnar ofta på podd när vi ska sova. Han somnar alltid. Vi har följt ”Palmemordet”, efter 98 avsnitt så tror jag inte han riktigt vet vem Skandia-mannen är, eller ens Victor Gunnarsson för den delen.
 • Så fort jag börjar klia mig i huvudet (för att det är så jävla skönt), vill han gärna också det, ibland liksom trycker han huvudet mot mitt, utan att säga något, i hopp om att jag ska börja klia honom.
 • Han är en logisk man. På gott och ont.

Jag älskar honom så mycket att det ibland är som att jag aldrig någonsin kommer hinna visa honom hur mycket han betyder för mig. Jag kommer aldrig hinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *