Arbetarlördag

Jahapp. Min lördag började PISS måste jag säga, jag slår min armbåge så hårt i fläkten när jag ska ta ner filtret till morgonkaffet att jag tappar känseln i lillfingret och får domningar i handen. Jag GRÄT som fan. Snoret bara spruta och Hustomten fick skit när han försökte trösta mig. Stackarn. Nu känns det dock bättre, har inte samma flexibilitet i armen och orkar inte lyfta allt för tunga saker men det går säkert över.  Idag har jag suttit med en överklagan och det har gått bra. Älskar att skriva formella saker och fixa med bilagor osv. Det kronologiska skrivandet och komponeringen är så vacker. Typ. Även fast det är beklagligt att behöva överklaga saker. Det blir nog bra tillslut.

Nu har jag fulla huset med ungar och en stor hund. Det betyder att vi äter godis, tar promenader och bakar kakor. Snart ska Diva få gå ut igen, sen ska väl hon matas och tas ut en sista gång. Det blir film ikväll också, Tomas kommer förbi och ska förgylla oss med sitt sällskap. Vi ska se Split och kanske någon till film om det inte blir försent.

Imorgon ska vi gymma, har jag bestämt. Och sen ska jag förbereda mitt deffschema. Kommer gå ut så jävla hårt och VÄGRAR att inte klara det eller att ge upp. Jag ska äga på det här. Har jag bestämt. Givetvis kommer jag inte gå ut så hårt att jag inte pallar med det. Men inte fjompa till det heller.

Puss på er. Sötögon. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *