N a t t 

Alltså idag tänkte jag vara duktig och blogga tidigt. Det var ju söndag och på söndagar gör man ju inte så mycket. Vilket jag också har gjort. Inte så mycket. Vaknade sent, somnade inte förrän typ halv sju i morse. Vet inte varför men.. vissa nätter är väl bara så. 

Efter morgonkaffet tog jag en kort springtur på ca 3km. Det är så varmt här så man orkar liksom inte springa längre rundor utan vatten. Men det är en frihet att bara komma ut och springa med musik och sol! Jag har för dåligt tålamod till att sola längre än typ 20 minuter, jag måste röra på mig eller göra nåt. Därför passar springturen mig galant. 

Hursomhelst fixade jag en jävligt sen lunch efter min runda. Kyckling med ugnsstekta grönsaker och philadelphiaost. Sen åt jag typ samma till middag, haha ? ibland har jag verklugen inget sug på att varken göra mat eller äta den. Men äta bör man.. 

Jag och Gustaf har spelat både yatzy och kortspel. Vi har hunnit igenom både serier och en film samt en jävla massa sol såklart! Imorgon hoppas jag på att Gustaf vill ta en promenad med mig vid havet. 

Jag lägger väl upp en bild på dagens mat då! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *