2017-07-12

Om fem dagar börjar jag min introduktion på hälsocentralen i Delsbo. Känns både spännande och lite… jobbigt. Jag vill ha längre semester, haha 🙂 men, nu har jag bestämt mig för att arbeta och så ska det bli. Ska spara pengar till Spanienresan som går av stapeln i september. Längtar något så otroligt mycket! i måndags lovade jag er en bild på jeansen som Hustomten köpte åt mig och IDAG ska ni få bevittna den vackra skapelsen från Lee.

Igår hängde jag med Marcus och Gustaf på gymmet, Marcus körde skiten ur mig, men att få se hans energi ledde till att jag tog i mycket mer! idag har jag tränat två gånger faktiskt. En gång hemma (träningsupplägg kommer inom kort) och en gång på gymmet med mamma. Men jag koncentrerade mig mer på att hjälpa mamma med benböj och marklyft än att träna själv. Haha. Körde lite marklyft, mage och ryggrodd men var så j ä v l a trött.

Jag tränande inte bara igår utan åt ute med min lillasyster och städade åt mamma medan de var på Fönebo och åt middag. Sen åkte jag hem, väntade på att Gustaf skulle be mig komma och hämta dem i Hudiksvall. Jag fick träffa deras vänner som de känt sen de var små. Alltså Gustaf och Marcus vänner. För er som inte vet är Marcus Gustafs storebror som i annat fall arbetar och bor i Dubai med sin fru.

Jag fick äran att följa med in och träffa dessa fantastiska människor. Trots att klockan var sent och jag var trött så fick de mig att skratta. Vilket annars kan vara svårt. Nu ska jag utforma ett blogginlägg på ett recept som ni bara måste prova! återkommer 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *